péntek, június 11, 2021

5 ismétlések /14

Most éppen nem esik az eső :-)

A tegnapelőtt délután kapott oltásnak egyetlen mellékhatását tapasztaltam tegnap reggeltől kora délutánig: a bal vállamban (oda kértem) nagy területen, tompa, sajgó fájdalmat éreztem. Olyan, mintha egy nagy vascsővel egy hatalmasat ráütöttek volna a vállizmokra. Mozgáskorlátozottság nem állt fent, csak a tompa fájdalom. Estére jelentősen enyhült, ma reggelre pedig nyoma sem volt. Így mehetett az edzés:

  • Swingek: 5x@32, 5x@36, minden percben elkezdve (felvezetés)
  • Duplagolyós MP-k súlylétrában + Húzódzkodás: 5x(@24-@24) + 3x(@24-@28) + 3x(@28-@24) + 5, öt sorozat
  • Térdemelés függeszkedve: 3x10
Ennyike.
Azért óvatos voltam, a felvezető lendítéseken kívül csak a duplagolyós súlylétrákat végeztem el húzódzkodással egybekapcsolva. Oda raktam magam, mert az eddigi 3-3-3 nyomás + 5 húzonc helyett 5-5-5 + 5 volt az adag, természetesen 5 sorozatban. Ez 75 nyomást és 25 húzódzkodást jelent. Az 5-5-5 ismétléses súlylétrák azért már ütnek, pláne, hogy a létrákon belüli 5 ismétlések között (amikor golyókat cseréltem) próbáltam 15-20mp-et pihenni.

Az oltás miatt nem akartam semmi specifikus kargyakorlatot végezni, így sem bicepsz, sem tricepsz, sem pedig külön fogáserő nem volt. Úgyhogy a létrák után már csak pár sorozat térdemelés és kész. Így is örültem, a súlylétrák a húzódzkodással egyberakva szépen lepörögtek anélkül, hogy bármit jelzett volna vállam.

Holnap szombat.

Nincsenek megjegyzések: