hétfő, március 01, 2010

Aqua-Palace


Álljon itt egy lokálpatriotizmustól fűtött bejegyzés, persze sporttal, edzéssel, aktív pihenéssel kapcsolatban.

Ma nyit a szoboszlói Aqua-Palace nevű élményfürdő! Még látványterves képekkel, bővebb infókkal itt!
Az első két hétben terheléses próbaüzem (általános és középiskolás osztályokat visznek ingyér, hogy terheljék a berendezéseket + a nagyközönségnek is nyitva)

Az áraik nem lesznek elrugaszkodottak. Helyieknek ebben az évben egyszer ingyenes, illetve van esti belépő is, amikor olcsóbb: két felnőtt + két 7 év alatti gyerek napközben 7600ft, este 6 után 5100ft.
A debreceni Aquaticumban 9200ft-ért csak 2 órás belépőt lehet venni, aztán percenként 15ft, ami négy fő esetén 60ft/perc. 4 óra összidőre több mint 23000ft. Ráadásul sem gyerekjegy, sem esti belépő nincs! Egész napos jegy esetén 2+2 fő-re 16600Ft. Ekkor is több, mint a duplája! Plusz 1,5 óra kocsikázás (2xSzobi-Debi + 2xkeresztül Debrecenen), ami a fürdő utáni agyonvert állapotban már fárasztó is.
Azaz egyelőre nagyon kedvezőnek tűnik pusztán anyagi szempontból is.

Lesz egy rakás fitness szolgáltatás is, többek között millió féle masszázs (ezek jó drágák), Spinning, Pilates és egy új konditerem is. Ezekhez nem kell fürdőbelépőt venni, mert külön választották az élményfürdőtől. (Pl. az uszodában a konditerembe jutáshoz meg kell venni az uszodabelépőt és a konditermi jegyet is)
A konditeremre nagyon kíváncsi vagyok.

Egy újabb kikapcsolódást jelentő szoboszlói fürdőnevezetesség:

  • Strandfürdő (nyáron) 12 medencével (köztük hullám, hatalmas tengerpart, pezsgő, 50m-es uszoda, stand és gyógymedencék)
  • Gyógyfürdő 7 gyógymedencével, 3 szaunával, mindenféle gyógyszolgáltatással (masszázs, iszap, tangentor, súlyfürdő, iontoforézis, stb.)
  • Fedett uszoda 50 méteres nemzetközi versenyek bonyolítására is alkalmas medencével és lelátóval (valamint tanmedence, 3 gyógyvizes medence, szauna, konditerem stb.)
  • AquaPark csúszdapark (nyáron) mintegy 9 óriáscsúszdával, sodrófolyóval és kisebb gyermekcsúszdákkal
  • Aqua-Palace fedett élményfürdő 1000 fős befogadóképességgel 15000m2-en, amiből 1600m2 a vízfelület!

    Hip-Hip-Hurrá! Csak forrna már össze a lábujjam! Ezt jobban várom, mint a snatchet!
  • Nincsenek megjegyzések: