vasárnap, december 30, 2012

Uszoda extrával

Családos uszodai kirándulás. Pontosabban én előbb mentem ki, hogy a kis férfias (gyerekes) játékaimat elvégezhessem. Kissé visszavettem a terhelést: egy biztonsági 5x5 volt a két gyakorlatból, végig ugyanazzal a súllyal. Következőleg kezdem ismét a felmenős 5x5-öt:
  • Fekvenyomás + Szumó elemelés rúddal: 5x60kg + 5x70kg, 5x80kg + 5x110kg, 5x100kg + 5x140kg, 5x(110kg + 160kg), összesen bő 20 perc meló
  • 1 kör szauna
  • 30' úszás: gyors és hát váltakozva, nagyon sokan voltak
  • 10 perc gyógyvizes punnyadás a kinti medencében
  • játék és hancúr a tanmedencében: közben tenyérdörzsike
A termi rész ismét csak magányosan és csendben telt, miközben az uszoda csúcsra járt. Sok a vendég Szobin és egy részük úgy döntött, hogy a vasárnapot az uszodában tölti. Ráadásul egy úszócsapat is érkezett, akik kapásból 4 pályát lefoglaltak: az úszás részt lefeleztem. Így is egyszer szemből nekem úszott egy hölgy (mert a kötelező haladási irány rá nem vonatkozik), illetve két embert pedig én taroltam le. Pedig másból se álltam ki, mint állandóan lestem a pályát előttem. De sokan féltáv környékén egyszerűen sávot váltanak, de körül nem néznek, nem-e jön egy romboló. Hát jöttem. De fél óra után inkább feladtam.

Sebaj, annyival több időt lehetett ökörködni a tanmedencében. Persze, most ott is sokan voltak. Meg a szaunában is. Meg a kinti punnyadós medencében is. Meg egyáltalán... Kérem vissza a kis meghitt, családias hangulatú uszodámat!

Holnap hétfő és pihinap.

2 megjegyzés:

Zsolti írta...

Sanyikám, te romboló,

visszakapod, ne félj! :)

BÚÉK,

- Zsolti

Sanyi, kinek elvették a játékát írta...

Hali!

Remélem is, hogy visszakapom!

Ha már emlegeted, akkor BÚÉK!