szombat, július 06, 2013

Kiegészítő_04 - Freedom Fitness

Ma délelőtt Debrecenben volt egy kis dolgunk, aztán a gyerekek a Hangyaboly játszóházban kötöttek ki, én meg az ugyanabban az épületben lévő Freedom Fitness-t céloztam meg:
  1. Állva nyomás: 3x3x80kg, 20x65kg (ez utóbbi több részletben, cél az összidő minimalizálása)
  2. Helyből felvétel: 5x2x100kg

  3. Szuperszett: 3 kör, a körök között 2-3 perc pihi
  4.              Nyomás ferdepadon kézisúlyzóval: 10x(34kg-34kg)
         Döntött törzsű evezés: 10x110kg

  5. Függeszkedés: 3x(amíg le nem estem)
Minimalista edzés. A teremben nagyon meleg volt, csak úgy folyt rólam a víz. Mellesleg már ez a terem sem a régi, ide is betört a kettlebell egy 6kg-os golyó formájában. Csak tudnám, hogy mire használják?


Érdekesség:

Reggel hívtak faügyben. 9 köbméter tölgyfát rendeltem újsághirdetés alapján jövő hétre. Erre váratlanul rám csörögnek, hogy itt vannak a kapu előtt, hová lehet lerakni. Ácsi - mondom - ne olyan hevesen! Rohanás a házhoz, mérőszalag elő és bizony az a 9 köbméter jóindulattal 6 és fél. Ráadásul hosszúra vágva, ami neccesen fér a kályhába. Telefon, persze egyből jött a főnöki magyarázat, hogy hát ez nem is az a fa, eltévesztették a szállítók, meg hogy ez csak minta, hogy majd ilyen lesz. stb. stb. stb.
Mondanom sem kell, hogy a szállítók olyan egyszerű emberek voltak, mint egy faék: egy címet tudtak csak, őket direkt ide küldték. Azaz magyarán a „vajda” tett egy próbát, hátha az idős embereket be lehet csapni. És sajnos, biztos sokszor sikerrel is jár. Hiszen egy idős ember nem fog méricskélni illetve ellentmondani, hanem örül, hogy ott a fa.

Most arra leszek kíváncsi, hogy ettől a fás cégtől (cégtől?) jön-e a jövő hét elején szállítmány :-). Ha nem jön, akkor rendelek másiktól, rengeteg hirdetés van.
Ja, amúgy 6 és fél köbméterbe ide sem adta, azaz megérte neki egy fuvart potyára ide küldeni a hegyekből meg vissza. Biztos sokba lehet neki a fa: egy kis bodzaszedés, egy kis tölgyfa kivágás. Megy ez tesvír, mint az ágyba szarás...

Holnap vasárnap.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nálunk volt olyan, hogy a MÉH telep nagy mérlegén kötöttünk ki a fásokkal. Természetesen amikor szóba jött nem tetszett neki. Aztán a mérés után jött a magyarázat.... Résen kell lenni. Sok helyen megy a csibészség... Bajzáth

Névtelen írta...

Hát igen, aki olcsón akar, annak figyelni kell: van egy kis kockázat a dologban.
Ezért jobb talán köbméterre rendelni, azt egy mérőszalaggal és egy számológéppel könnyen le lehet ellenőrizni.