szerda, július 08, 2009

CP-Létra + Swingek


Reggeli edzés, aztán kezelés a fürdőben:
  1. Bemelegítés

    I. rész: Erő

  2. C&P Létra: (4-4-3-3-3 lépcsős létra)@40, az egyes létrák után 10-10-10-10-10 húzódzkodás maximális magasságig

    II. rész: Erőállóképesség

  3. Swingek: 8x(1 perc alatt 20x@40, a többi pihenő + 1 perc alatt 20x@48, a többi pihenő), folyamatosan

    III. rész: Fogáserő

  4. Erőkar-tégla: 3x(4-4), kissé arrébb tettem a tárcsákat
  5. @8-@8 golyótest fogással séta: 3x1perc, a fogást egy-egy ujj elengedésével nehezítettem

  6. Fetrengés + SMR
Mivel sokan voltak a kisteremben, ezért most a zene DJ.Tequila: ez egy latinos, gyors zenei egyveleg ismert számokból. Jó ám ez is!

A CP-létrát következőleg @32-vel végzem, úgy összerakva, mint régen. Kíváncsi vagyok az időre. Persze akkor nem lesz húzódzkodás közte.

A swingeknél már Rammstein ment, mert időközben üres lett a terem. Minden percben volt 20 swing @40-nel, majd 20 swing @48-cal. Összesen 16 kör, azaz 160-160 swing a két golyóval. Végem volt, mint a botnak. Már a CP-létra is pörgős, mert 55-60mp-nél nem szoktam többet pihenni köztük, de ez a swing-kupac... Érdekes, hogy most a @48 füle nem bántotta az ujjaimat, vagy nem értem rá odafigyelni erre.

Az erőkar téglánál olyan 3/4-nél vannak a tárcsák, így húztam vele 4-4 biztonságit: azaz semmi lendület, erőből indítva a mozgást, majd lassan vissza. Jó darabig így is marad.

Voltam kezelésen is, a gyógytornát csak dicsérni tudom. Olyan remegést hoz a combizmokban, hogy az csak na. A gyakorlatok végpontján a feszítéstől apró remegésszerű hullámok futnak rajta végig. Mondta is a gyógytornász, hogy élőben nem sokszor látott ilyet, hála a viszonylag alacsony testzsírnak. Sokféle gyakorlat és nagyon jó! Mindegyiknél nehezítésként súlypánt, szalag, esetleg ő maga tart ellent. Ügyes nagyon!
Kérdezte, hogy mit sportolok: említettem neki a kettlebellt is, ismerte a swing mozdulatát belőle.

A masszőr is megemberelte magát, gondolom szóltak neki a recepcióról, hogy panaszkodtam. Persze, amilyen idős, lehet nekem kellene őt masszírozni...

Holnap pihenő, aztán húzás kiegészítők.

Nincsenek megjegyzések: