kedd, szeptember 03, 2013

SK24 - Nehéz (kettlebell)

Tegnap nem jutott időm edzeni, más dolog is van, nemcsak az edzés. De ma sort kerítettem rá és bizony már hosszú nadrágban, két pólóban. Én már érzem a hideget:
  1. Dupla C&P létra: (6-5)x(@40-@40), mind földről indul, összesen 36 ismétlés
  2. Duplagolyós összetett gyakorlat (Héron): 3x(minden 5 percben kezdtem neki, folyamatos végrehajtás)x(@32-@32), egy kör felépítése
      3 fekvőtámasz a golyók fülén
      3-3 renegát evezés
      3 dupla swing
      3 dupla clean
      3 dupla mp
      3 dupla clean
      3 dupla swing
      3-3 renegát evezés
      3 fekvőtámasz a golyók fülén
      2 hossz farmer
A létrákban picit visszavettem az összmennyiséget, ellenben az első létrában felléptem a 6. fokra.
Hétvégén kimaradt az uszoda, a tenyerem még mindig dimbes-dombos, egy hosszabb ballisztika iszonyat következményekkel járna. Ezért ismét a Héron mellett döntöttem, de most csak 3 körben és csak a @32-es párral. De a végére még beraktam két udvarhossznyi farmert is. Így összesen kb. 2:30-ig tartott egy menet, az 5 percből visszamaradt rész volt a pihi. Természetesen az egészet megállás nélkül toltam le.

Más. Hétvégén Kiss Jenő - majd 15 év kihagyás után - visszatért és az első rangos(!) versenyén szép eredményt ért el. A szabadpózában egy kis finn dallam villant fel, ami annyira megtetszett, hogy felkutattam az eredetit.
Két napja ez megy nálunk, az egész család rákattant. A dallama állandóan itt duruzsol bennem. A szövege még nem :-)



Ez nem a legelső felvétel, hiszen ez egy eredetileg pajzán népdal (van az 50-es évekből származó feldolgozása is), de ezek a fiatalok indították el hódító útjára.

Holnap szerda.

Nincsenek megjegyzések: