csütörtök, május 25, 2023

Smith, Panel-Farmer, Nyílt-fogás

Ma ismét nyár. A mai mini edzéske:

  • Swingek + Lépcső (kettesével): 15 + 2x20 lépcső, hat sorozat (9:45 alatt, hatalmas csúcsidő)
  • Smith-keret + Panel-Farmer: 10x(5 nagy lap), 3x5x(6 nagy lap), 10x(5 nagy lap), 10x(4 nagy lap), 10x(3 nagy lap) minden sorozat után (20 lépcső fel-le)x(2x45kg), előtte 4 felvezető sorozat
  • FG-s tartás kézisúlyzóval: (30mp)x(2x45kg), három sorozat
  • Vállvonogatás kézisúlyzóval: 15x(2x45kg), három sorozat
  • Lábemelés függeszkedve: 3x10
  • Függeszkedés: normál 60mp
  • Szauna: 1 kör aromaterápiás felöntés (Cascadia), tóban úszás, 30 perc napozás, hidegvizes punnyadás
Ennyike.
A felvezetés lendítéskupac lépcsővel párban. Most hat azonos terhelésű sorozatot toltam. Hogy emiatt, vagy más miatt, de mindenesetre sikerült bőven 10 perc alá vinnem az összidőt: 9.45. Ez bizony csúcsidő.

Nyomás és lépcsős cipelés követte, most volt három öt ismétléses sorozat is, de aztán jöttek a mennyiségi sorozatok: nagyon lassú negatív szakasz, lent kitartva 2-3 mp-ig, majd robbanékonyan fel. Nagyon ki tudja készíteni az izmokat. Összesen hét munkasorozat volt, mindannyiszor a két 45 kg-os kézisúlyzót cipeltem. Ez is adja az ívet, mert nagyon feszesen kell tartani a felsőtestet, miközben a lábak meg dolgoznak.

Mivel az erőkeret foglalt volt, így ma a csuklya és a fogáserő szintén a két 45 kg-os kézisúlyzóval történt.  A csuklyát hagytam utoljára, hogy addig is fáradjon.

A szaunában pont egy felöntés kezdetére értem oda és mivel alig vannak most a faluban, így kivételesen nem a kristályba mentem, hanem a Cascadiába. Egy magyar lány tartotta (a fürdőben nagyon sok magyar dolgozik fürdőmesterként illetve recepciósként), jó volt. Még napoztam is, mert nem kellett rohanni. Kell a természetes D-vitamin.

Holnap péntek.

Nincsenek megjegyzések: