csütörtök, február 26, 2009

Gripper-nap + "Fetrengés"


Ma pihenőnap, pontosabban óránként egy kis Gripper-es gyakorlás:
  1. 10-10 Gripper200 koccig
  2. 1-1 Gripper250 ameddig megy: jobbal párszor koccig!
  3. 15mp-15mp Gripper200 2Ft-os tartása: sajnos az 1Ft-osom valahová elveszett
Összesen 8 kör a nap folyamán. A körökön belül minimális pihenő (20-30mp) az egyes gyakorlatok között

A Gripper munka szerencsére alig érintette a bal tenyeremen a folytonossági hiányt - a hüvelykujj tövénél van - de nem tudom, hogy mi lesz holnap, amikor is edzésnap. Legfeljebb menet közben rögtönzök.

A 250-es Gippert ma már többször sikerült jobbal koccig nyomni, de még most sem az enyém teljesen: sok függ attól is, hogy fogom meg. Azaz, még nagyon esetleges a siker. Mondjuk ráérek, van még vagy 50 évem rá.

Este a Gabi-féle gyakorlatok (jobb oldalra kétszer annyi, mint balra) + gurigázás. Összesen olyan 40perc fetrengés.

Bemutatóként téptem még egy magyar kártyát is, pontosabban ellentétes fogással egy rukkra félig, mert onnantól hozzáért a sebhez, így nem vittem tovább. (Ekkor szoktam motoros fogásra váltani, ahhoz meg kell a hüvelykujj töve.) Ma szigorúan megfogadtam, hogy 3-4 napig a polc felé sem nézek, mert egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne próbálgassam állandóan. Lassan ez olyan lesz, mint a drog...

Megnéztem a Lakatos-féle DVD-t is: tetszik, érthetően leírja az egyes alapgyakorlatokat és jó tanácsokat osztogat velük kapcsolatban. Kicsit szokatlan a felrántás, a lendítés, stb. szavak a clean, swing helyett, de egybeesik a Pavel-féle könyv szóhasználatával. Ha lesz egy gyors PC-m, akkor le is rippelem, hogy bármikor nézhető legyen.

Nincsenek megjegyzések: