hétfő, február 02, 2009

Ráéreztem a kártyára + golyózás


Délután és este nagyon ráéreztem a magyar kártyára:


Összesen 4 paklit kaptam ketté (egyet még reggel konfettivé is alakítottam), ebből 2 dobozostól, műanyag fóliástól volt. (32lap + pótlap vagy használati útmutató = 33lap) Mind 10mp-n belül. Azért ennyi, mert én még a kezdeti fogásról a megindulás után mindig átváltok motoros fogásra. Az valahogy nagyon bejön. Mondjuk, már két paklinál is a kezdeti fogás félig betépte a csomagot, úgyhogy akár maradhattam is volna azon. Egyébként dobozostól tépni nem sokkal nehezebb, sőt mivel a doboz mérete nagyobb, ez könnyítést is jelent, de benne lévő fólia meg kissé nehezít.
Ezzel a mai kártyatépkedéssel nagyon flottul éreztem magam (egóm az egekben...), úgyhogy ki is mentem egy kicsit este golyózni:

  1. Bemelegítés + 5x20 swing vegyesen
  2. Olling Hunder maximális súlyra: 64kg jobb kézzel
  3. Clean gyakorlás: 4x(30mp bal+30mp jobb+30mp pihenő)@24, olyan 14-15 ismétlés fért bele 30mp-be
  4. Clean gyakorlás: 2x(30mp bal+30mp jobb+1perc pihenő)@40, olyan 10-11 ismétlés fért bele 30mp-be
  5. MetCon: Egykezes swingek: Összesen 10'
  6. Olling Hunder tartás időre (40kg): 5x(bal-jobb)x15mp
  7. Nyújtás

Jó kis golyózás volt, gyors, pörgős. Nem akartam nagy súlyú edzést, mert még mindig izomlázam van a húzódzkodástól és a felhúzás teszttől.
Mindent a folyosón csináltam, mert hétfő este lévén rengetegen voltak a teremben. Az edzés végi Olling jól ment, simán tartottam 15mp-ig mindegyik sorozatot. Egyelőre maradok ennél, nem erőltetem felfelé: szokni kell ezt a teljesen új erőkifejtést.

Megjöttek az új szerzemények:


A @12 közös használatú lesz Bettivel, a 250-es Grippert valszeg csak én fogom használni. Rögtön ki is próbáltam volna. Kibontás után brutál meglepődés: egyszer sem bírtam összenyomni. (Biztos idegen volt neki a környezet). Estére már megengedte, így egyszer-egyszer összenyomhattam. Ezek még nem az az igazi nagy erejű koccig nyomások, mint amilyen a 200-assal volt, hanem nyögvenyelős, éppen összeér a két szár típusú. Úgyhogy megvan a mindennapi kihívás...

Holnap pihi, szerdán Gabival találka a Corpusban. Ma is voltunk, de ma nem edzés volt.

Nincsenek megjegyzések: