péntek, február 20, 2009

Kettlebell-28


Az óra az SMR alapjairól szólt: Gabinak van egy hosszú hengere, azzal gurigáztunk. Bettinek és nekem is tetszik a dolog, venni is fogunk egy rövidet rövidesen (+ egy 200-as grippert, hogy legyen mit szorongatnom MP-k közben, mert ez a böszme 250-es csak nem akar még összeérni).
Már régről tudtuk, hogy holnap Bp-en SMR-oktatás lesz, de az kettőnknek utazási költséggel (egy tank benzin) + gyerekek hova rejtésével együtt már túl sok lett volna. Gabi instrukcióival elgurigázunk jó darabig... Ez a Gabi sokmindenre jó :))

Remélem, egyszer legalább itt Debrecenben is lesz erről (meg sok másról - pl. zsinórlóbálás) valami tanfolyam, nemcsak abban a vízfej fővárosban!

A gurigázás során két fájdalmasabb rész adódott: a bal vádlim, kb. középen - ezt már a masszőr is mondta a múltkor - a másik a jobb vállamban egy kicsiny ponton. Ezt meg eddig nem is vettem észre.
Szépen végigmentünk a lábszártól egészen a felkarig mindenütt. Ha már ezt is berakom edzés mögé, akkor a nyújtással együtt lesz vagy 40 perc a dolog. Lassan az edzésem a következő lesz, így 40 felé közeledve:
    40 perc bemelegítés, törzserősítés
    10 db swing, 1 MP, 1 húzódzkodás
    40 perc nyújtás, SMR

Majd még átgondolom, így leírva nem is tűnik akkora hülyeségnek...

Hétfőn lesz a következő golyózás, aztán szerdától elkezdjük a 4. hónap Gabis kettlebellt: nekem a váll javítása, majd ismét FMS, aztán talán a guggolás (szerinte felülről ered a baj). Bettinek más az előirányzott dolog.

Az óra előtt két leendő RKC-val gyakorolt Gabi: hát sötétben nem szívesen találkoznék velük...

Nincsenek megjegyzések: