péntek, július 29, 2016

Uszoda edzéssel

Ma elvitték a másik @40-es golyót is. Frankón becsomagoltam, hogy egyrészt ne sérüljön a festése szállításkor, másrészt pedig szögletes alakba kellett átformálni, mert a GLS-nek az tetszik. Futószalagon utazik a központban egy darabig a futár elmondása szerint, oda meg az ilyen alak a célszerű.
Meg is rendeltem a Tacticalból egy Full Force 40 kg-os vadi új golyót. Jövő héten megérkezik. Erre szükség van, mert a teremben nincs 40 kg-os golyó. Venni meg nem akarnak. Így én vettem. Mondjuk 32-es sincs, de azzal nem problémázok, mert ha őszig nem tudom eladni a két Elite 32-es golyót, akkor a tulaj ígéretet tett, hogy a bérletbe jóváírja. Így igazából veszteni valóm nincs velük, de addig még hirdetem. Egy kis kp jól jönne. Persze mikor nem...

Ma uszoda következett:
  • APUP 3/4: 9x3(+15kg), 60 mp-s pihikkel
  • Fekvenyomás + Evezés rúddal padon: 5x(5+5) piramisban, majd visszavéve a súlyt 2x(10 + 10)
  • Rolling Thunder emelés, tartás: 5x(2-2), majd 10-10, végül 30 mp - 30 mp tartás
  • Nyomás ferde padon kézisúlyzókkal + FG-s evezés kézisúlyzóval: 2x(15 + 15)
  • Tricepsznyomás csigán + Kalapácsos bicesz kézisúlyzóval: 2x(15-15)
  • Úszás: 30 perc folyamatos gyors
  • Szauna: 2 kör, hosszú hidegvizes ücsörgéssel
Ennyike. A teremben 33°C, egyedül voltam, csak a Bomba volt velem. A fekvenyomás - evezés párosban mostanság stagnálok, meg nem is lelkesedek iránta, így visszaveszem a terhelést. Nem azonos súllyal dolgozom 5x5-t, hanem egy szimpla piramisban. Így a végén egyrészt nagyobb súllyal tudok egy ötöst melózni, ahol minden ki tudok adni, mert tudom, hogy nem kell tartalékolni több sorozatra, másrészt az összterhelés mégis jóval kevesebb.
Az edzés végére még egy kis „karozás”-t is betettem. Hiába, a hiúság nagy ritkán előjön belőlem: gyúrok vazzeg...
Következett a vizes program és kész!

Még mindig eladó: 2x32kg

Holnap szombat.

Nincsenek megjegyzések: