péntek, május 03, 2013

Jaga 10.

Amilyen bárgyú volt a tegnapi edzésnap, olyan erőtől duzzadó volt a mai. Kissé köhécselek, de az egyéb tünetek alábbhagytak, így kimerészkedtem a terembe. Jól tettem:
  • Fekvenyomás: 3x113kg, 3x120kg, 3(+1)x127kg
  • APUP 2/2: 1-2-3-4-5-6-7-6, 4. Minden fok után annyiszor 10 mp pihi, ahány ismétlés megvolt
  • Szuperszett (szetten belül nincs pihenő): 5x10, a körök közt 2-3 perc pihi
    1. Egykezes evezés kézisúlyzóval: 62,5kg
      Fekvenyomás: 87kg
  • Farmerjárás: 4x(35 méter)x(85kg-85kg), 4 hossz letétel nélkül
  • Traktorkerék forgatás: 2x15
Frankón végigvittem a kiírt mennyiségeket. A fekvenyomás erőrésze után beillesztettem a húzódzkodás programot, majd az ezt követő munkarészben még emeltem is egy-egy karikával a nyomás súlyain.
A kofferezésben csak négy kört mentem, de az erőszintet jól jellemzi, hogy még a negyedik körben is volt annyi erő bennem, hogy majdnem be is vittem a helyére a két koffert. Fogásom, mint az acél... :-) Vagy könnyűek a kofferok... :-(

És hogy miért csak négy kör a szokásos hat helyett? Mert a terem kapott egy szép nagy traktorkereket. kb. 180 cm magas lehet (egy fejjel még mindig nagyobb vagyok), de vékonyabb a gumija, mint az én otthoni kerekem, azaz könnyebb tőle. Ez a forgatásokon is látszik, egy szuszra pörgettem vele 15 ismétlést (egészen a kapuig), majd kis pihi után vissza. A barázdái is hatalmasok, (nem olyan lekopott mint az enyém, ahol ezek a barázdák is sokkal alacsonyabbak) nagyon jó fogás esik rajta. Szóval tiszta élvezet vele melózni.
A kofferrel együtt jó kis lihegtetős részt alkottak, de ennyi kellett. Hétvégén ráérek köhécselni.

Olyan jól sikerül az edzés, hogy megajándékoztam magam egy edzés utáni protein turmixszal. Jó ideje nem ittam már ilyet, de gyűjtök rá. Meg ezer másik dologra :-)

Holnap szombat és ismét csak melóhegy. De már közel az alagút vége, látom a fényt! Azaz a semmitevést :-)

Nincsenek megjegyzések: