csütörtök, május 30, 2013

Próba farmer

Termi edzés:
  • Mellről nyomás állva rúddal: 5x3x80kg
  • Szuperszett (szetten belül nincs pihenő): 5 kör, a körök közt 2 perc pihi
    1. Invertált evezés: 12
      Tolódzkodás: 12
  • Felvétel és nyomás: 5x(minden percben 8 ismétlés)x(50kg+ szorítók), mind földről indítva
  • Farmerjárás: 10x(tornáchossz - kb. 16m)x(85kg-85kg), minden percben kezdtem neki
  • Függeszkedés a húzódzkodón: 3x1 perc, körönként más fogással, köztük 1 perc pihik
A szokásos nyomás, invertált evezés és tolódzkodás. A 40 ismétléses C&P jól megizzasztott, de simán végigvittem. Mivel az egésszel hamar kész lettem és az egyik srác éppen hurcolászta a kofferokat, így én is rápróbáltam.
A farmerben nincs direkt bicepszmunka, csak izometrikus feszítés, ezért mertem ismét elkezdeni. Esett az eső is, így a tornácon kofferoztam, rövid távokat, de pörgősen. Minden percből kb. 25 mp volt a munka, a többi idő pihi. Nem is akartam hosszabb távot menni, hadd szokja ismét az ilyen jellegű terhelést a karom. Csont nélkül végigvittem, a fogás simán bírta, meg az egészet nagyon könnyűnek éreztem. Ez mindenképp biztató!

Más.
Szoboszlón jelenleg 3 fitness-testépítő-gyúrós terem működik (illetve az uszoda és az Aqua-Palace terme, amit nem számítok most). Az egyik hamarosan bezár, már a Vaterán árulja a megmaradt dolgait. Ez van, sajnálom kicsit, de a farkastörvények ilyenek. Maradt egy csili-vili terem és a Jaga, ami inkább egy keményvonalas gyúrós-erőemelős hely. Várható volt az ilyen jellegű kettészakadás.
Pedig a most bezáró terem az otthonomtól légvonalban 50 méterre volt, de bevallom, soha nem voltam benne :-). Ennyit róla, de azért kár érte.
A mi kis 25 ezres városkánk nem tart el három konditermet, ez már régebb óta bizonyítást nyert.

Holnap péntek.

Nincsenek megjegyzések: